LANTBODEN I BÖSTE
/

Svenskt   Närproducerat   Ekologiskt /

 

VÄLKOMMEN TILL LANTBODEN I BÖSTE!

Vi har öppet varje sommar juni och juli. Det är stängt för säsongen och öppnar den 1 juni 2022. Vi saluför ett sortiment av högsta kvalitet som fått gro och växa i vårt bördiga och vackra Skåne. Produkter som kommer från gården och våra närliggande odlare. Vi har ett brett sortiment av närodlade grönsaker, bär och frukt men även ägg och specerier som bl.a. honung, rapsolja, mejerier och ekologisk läsk, äppelmust, äppelcider och andra nyttigheter. 

Vi saluför också gårdskött, kyckling och nöt som är uppfött ekologiskt och lokalt, där man tar hänsyn till och har omsorg om djuren och även transporten av dem. Vi tror på en mindre bit kött och en större portion grönsaker.

Även om 99% av det vi säljer är svenska grönsaker, gör vi undantag och hämtar produkter från Danmark, Tyskland, Spanien och Italien om våren startar senare hemma eller ibland till jul när det finns färre svenska grönsaker. Vi tror på att man ska äta mer av det som finns nära oss efter säsong.

På gården arbetas det i stort sätt hela året.

Svenskt och närproducerat

Vi som driver Lantboden verkar främst för svenskt jordbruk, närproducerat och ekologiskt. Vi bryr oss om våra bönder och det dom producerar i vårt bördiga Skåne/Sverige. Vi vet att dom arbetar hårt för att skapa fina produkter åt oss. Och det är inte givet att allting finns, alltid.

Titta gärna förbi Lantboden i Böste i sommar. Precis vid havet, längs väg 9 mellan Trelleborg och Ystad!

Vårt motto är svenska varor av det bästa med hänsyn till djur och natur. I kombination med  god service och produkter av högsta klass i en lantligt mysig atmosfär hoppas vi att du ska trivas. 

Aktuellt på Instagram och Facebook!

Ta del av vårt nyhetsflöde inför exempelvis högtider som jul, påsk, student, midsommar med flera. Följ oss gärna på Facebook eller Instagram, här lägger vi alltid ut det senaste. 

Oavsett om du är en av våra fina stammisar eller bara vill komma nära naturen, vid havet, på landet strävar vi alltid efter att överträffa dina förväntningar med vårt produktsortiment och trevliga atmosfär.

Fika på Lantboden i lantlig miljö, vi har kaffe, kalla drycker, småkakor, glass och kanelbullar från Vismarlövs Bagarstuga. 

Vi är öppna för vad ni tycker och tar tacksamt emot tips och idéer, recept, ris och ros. Det som gör att ni gärna vill återkomma.

Hjärtligt välkommen!